/ БТА
Начало на коледните тържества в Бургас ще постави празничният двоен концерт-спектакъл на маестро Стефан Диомов на 11 декември от 17:00 и 20:00 часа в залата на Бургаската опера, съобщиха от Общината.

Публиката ще се наслади на най-обичаните и известни песни на маестрото, превърнали се отдавна в шлагери на българската популярна музика. „Вече имам общо 26 коледни песни.
Подготвил съм и няколко съвсем нови песни, с които искам да изненадам и зарадвам бургазлии“, сподели още маестро Диомов.

Магията на коледния дух завладя Бургас (СНИМКИ)

В коледния спектакъл ще участват редица любими изпълнители - Милица, Ралица, Драго и Емил от „Тоника СВ“, Ева Найденова и Хари Шерикян от „Тоника“, Божана Иванова, Виктория Главчева, внукът на композитора - Божидар Неделчев и вокална група „Изгревчета“, както и танцьорите от „Дюн“.

Аранжиментите на песните са на Георги Милтиядов, а съпроводът ще е на оркестър с диригент Левон Манукян. Водещ на двата спектакъла ще бъде Мина Пенкова.

За още по-доброто настроение и празничната атмосфера в залата си носете камбанки и звънчета. Билетите за двата коледни концерта на Стефан Диомов са пуснати в продажба на касата на Драматичен театър „Адриана Будевска“, която се намира в центъра на града.

Те са с цени: 20 лв. за редовен билет и 15 лв. за ученици, студенти и пенсионери.