Коледарчета и весели джуджета носят духа на празника в Сунгурларе /СНИМКИ/
Коледарчета и весели джуджета носят духа на празника в Сунгурларе /СНИМКИ/ / netinfo

Дядо Коледа и неговите малки джуджета не пропуснаха в навечерието на Рождество Христово Дома за стари хора в сунгурларското село Лозарево.
Талантливите и сърдечни възпитаници на детска градина "Ален мак" в село Славянци, община Сунгурларе зарадваха своите възрастни приятели от дома.
Много усмивки и сълзи от радост и умиление предизвика гостуването на малчуганите от детската градина и момчетата от полигон "Ново село". Над 40 домуващи усетиха не само Коледния дух, но и топлината на най-сърдечните деца.
Ден по-рано пък в административната сграда на община Сунгурларе, кметът инж. Васил Панделиев и неговия екип беше изненадан от малките коледарчета от детска градина "Слънце" в град Сунгуларе. 

Коледарчета и весели джуджета носят духа на празника в Сунгурларе /СНИМКИ/
netinfo

И докато коледарите наричаха за здраве, то жители и гости на общината вече можеха лично да разгледат най-богатата колекция от ръчно изработени сурвачки и сувенири за празниците, което са изложени в Коледния базар. Произведенията в него са изработени от възпитаници на училища и детски градини на територията на общината. Уникалната сбирка беше представена в музея по лозарство и винарство в града. "Една община е богата, когато има млади хора, а ние в Сунгурларе можем само да се радваме на съкровищата, които правят празниците истински - нашите деца", каза кметът Васил Панделиев.
Коледарчета и весели джуджета носят духа на празника в Сунгурларе /СНИМКИ/
netinfo