Кой открадна името на министър-председателя?
Кой открадна името на министър-председателя? / sxc.hu

Само за момент си представете какво би станало, ако някой пълнолетен българин би се осмелил да открадне нещо от премиера. Ей, така ...посред бял ден.

Вероятно ще кажете, че целият гибелен гняв на две силови ведомства ще се изсипе върху главата на безразсъдния тип и той ще бъде първо профилактиран, второ респектиран и ефективно осъден по живо по здраво и...

Тц, нанайци. Нищо такова няма да се случи, защото всеки ден такава кражба се случва пред очите на всички българи. Всеки ден разни хора със странен блясък в очите крадат безнаказано от премиера Бойко Борисов.

Ще си позволя да дам примери от последните два дни. На всичкото отгоре деянието е надлежно описано, тъй че нека някой се самосезира.

„Бойко върна синдикатите",  „Бойко сменя в тристранката" и т.н и т.н.

Още ли не разбирате в какво точно се състои кражбата?

Дами и господа, скъпи съотечественици. Някой е откраднал фамилията, тази много важна част от името на премиера. Изписват го и го наричат, титулуват го и славославят с краткото Бойко, а Борисов го няма. Окрали са го посред бял ден!!!

И това, което най-много ме учудва, че министър-председателят дори не забелязва тази кражба, че дори не му прави впечатление нахалното посегателство. Или е много зает или опазил ме бог от такива мисли, така му харесва.

Абе, този човек не вижда ли, че фамилията му е изчезнала? Не вижда ли, че разни хорица от много поклони пред него са му изтрили част от родовата история с наколенките си?

Дали не е дошло времето премиерът да каже на всички тези наколенници, че не желае да превръщат името му в близалка. Да им каже, че близането им го отвращава.

Защото тя и буцата каменна сол е яка и може да разбие главата ви, но накрая тъпата крава я изблизва и от яката и здрава буца каменна  сол остава само една лига, а кравата си е все така голяма и преживяща и все така винаги готова да изближе следващата буца на хоризонта.

Затова аз като един обикновен човек с име, презиме и фамилия се тревожа, че кравешката общност у нас е на път да изближе безвъзвратно името на премиера и реших да дам сигнал за тревога.

Хич, не се смейте. Този вид кражби се увеличават лавинообразно. Ето на, днес научих, че „Сергей поемал ПЕС", а „Заместник на Трайчо щял да съвева". Абе, тези народни водачи спят ли? Както е тръгнало, ще ги оберат до шушка и от тях няма  и помен да остане в историята. Нима са забравили, че човек за едното красно име живей.

Ей, наколенките. Да му върнете фамилията на премиера, че го излагате, пък и професията правите за смях.