На нея с обич!... Емил Димитров
На нея с обич!... Емил Димитров / netinfo
Можете да спечелите безплатна покана за двама за въздействащия спектакъл в Бургас

"За Нея с обич! Емил Димитров" въздействащ и много вълнуващ спектакъл идва за първи път в Бургас след силната премиера в зала 1 на НДК в столицата. Спектакълът, в който влизат 16 песни на големия български изпълнител ще бъде представен в Летния театър тази неделя от 21.00 часа. 

"Това е спектакъл за последната мечта на този голям артист, да се срещне отново и за последен път със своята Публика. Целият живот на Емил е бил за публиката и ние, които сме посредници между неговото творчество и зрителите, с голяма любов го правим, освен към артиста, но и към публиката", разказа Даниел Цочев. Именно той ще влезе в ролята на Емил Димитров и нещо повече - ще пее с неговия глас и с цялата емоция на  превъплъщението. По думите на известния актьор този проект е създаден с много любов от творческия екип, но и зависим от публиката, която ще определи съдбата му. Билети се продават на касата на Държавната опера в Бургас, в информационния център до сградата на Общината и в мрежата на евентим. 

Премиерата в София показва много висока оценка за спектакъла със стотици изправени на крака и просълзени зрители. Какво ще се случи в Летния театър в Бургас на 23 юли, можете да разбере и като си спечелите безплатна покана за двама. За целта последвайте ни във Фейсбук и разберете как.