Караманова започва мащабно допитване за проблемите в Созопол
Караманова започва мащабно допитване за проблемите в Созопол / netinfo
Да обсъдим заедно на чаша кафе проблемите и приоритетите в община Созопол. Такава покана отправи към гражданите кандидатът за кмет Веска Караманова при откриването на предизборния си клуб, който се помещава в култовото заведение „Пъци бар”, собственост на семейството й. Клубът се намира в стария град, на ул. „Аполония” №24.

„Всеки, който желае е добре дошъл да поговорим за развитието на общината”, каза Караманова и подчерта, че през цялата кампания щабът ще е отворен за дискусии и предложения от страна на жителите. Те могат да споделят своите идеи и на телефон 22657, казаха от екипа й.

Караманова започва и мащабно обществено допитване за най-наболелите проблеми в общината. За целта ще бъдат поставени кутии за сигнали на възлови места в Созопол и населените места.

На 5 октомври Караманова ще сложи старт и на официалната си предизборна кампания. Пред 350 гости в обновения киносалон на читалището, тя ще представи мултимедийна презентация с основните акценти от своята платформа за управление на общината в следващите 4 години. На откриването, което ще започне в 17,30 часа, ще присъстват инициативния комитет, издигнал кандидатурата й, представители на БСП, коалиция „Бъдеще за община Созопол” и Движението за социален хуманизъм, които я подкрепят в предизборната надпревара.