И. Зартов: Караманова превърна Созопол в инвестиционен рай
И. Зартов: Караманова превърна Созопол в инвестиционен рай / netinfo

Хиляди са причините, заради които си струва кандидатурата на Веска Караманова да получи подкрепата на всеки човек и всяка политическа сила - твърди лидерът на Движение за социален хуманизъм Ивайло Зартов.

Според него получаването на сертификат за повишаване на кредитния рейтинг на община Созопол е доказателство за доброто икономическо здраве и добрия инвестиционен климат, резултат от доброто управление на Веска Караманова.

Зартов аргументира подкрепата за досегашния кмет с това, че икономическите показатели на Созопол са по-добри от тези за цялата страна и общината се е превърнала в пример за подражание и модел за останалите черноморски общини.

Ако цялата страна имаше тези показатели, то тогава България щеше да е инвестиционен рай - твърди Ивайло Зартов.

През тези четири години хората в Созопол се радват на социални блага, каквито на други места в страната няма, многото инвестирани средства водят до по-качествен живот смятат от ръководството на ДСХ.

Караманова покрива основното изискване на нашата партия „Да бъдем хора, за да живеем достойно” - коментира областният водач на политическата сила Ивайло Зартов.

Освен ДСХ зад кандидатурата на Веска Караманова застават БСП, НДСВ, ВМРО, ЗНС и партия Българска социалдемокрация на Александър Томов.