Black sea hooligans откриват сезона от Морска гара
Black sea hooligans откриват сезона от Морска гара / Дарик Бургас
Бургаският рокерски мото клуб „Black sea Hoоligans MC“ ще открие сезона утре на Морска гара. Събирането започва в 10.00 часа на тамошния паркинг, за 11.30 е предвидена литургия, която ще отслужи отец Петър от Несебър, а след нея зрелищна обиколка на мотористите из града. Мотосезонът в Бургас за пореден път ще се проведе под мотото "Ние сме хора, а не донори".

В 12:00 стартира почетната обиколка на Бургас. В нея последователно ще се включат президентите на мотоклубовте, МС-клубовете, МСС-клубове и свободни мотористи. Финалът ще бъде отново на Морска гара, където е предвидено каскадьорско шоу. Целта ни е да покажем, че дори когато по улиците се движат 1000 мотора, водачите им могат да спазват правилата и да бъдат толерантни на пътя.

Благодарим на кмета Димитър Николов и на директора на Пристанище Бургас Диан Димов за съдействието", каза президентът на „Black sea Hoоligans MC“ - Таньо Танев.Освен мотористите, поканени са всички граждани и гости на Бургас с повече бензин в кръвта. Ето го и маршрута:
Старт ан мотосезона от Морска гара
netinfo

Рокерите - братство с обща страст, но не политическа

Пламен Петров – Легендата: рокерите от МС в цял свят спазват строги правила