Готов е новият график за уличните ремонти
Готов е новият график за уличните ремонти / Дарик Бургас

 

Продължават дейностите по асфалтиране и ремонт на уличните платна в община Бургас.  Изготвен е и новият график, по който ще се извършват строително-ремонтните дейности на пътищата. За седмицата от 9 до 16 юли фирма „Път” 2004 ще ремонтира тротоарни настилки в ТД „Приморие”. Предстои и  преасфалтиране на бул. „Княз Ал. Батенберг”, ремонт на тротоари и кърпежи по бул „Д. Димов” в селата  Брястовец и с. Драганово и квартал Сарафово.

Фирма „Трейс Бургас” ще извършва хоризонтална маркировка на територията на ТД „Възраждане”и  по вътрешноквартални улици в ж.к. „Меден рудник". Ще се  вземат мерки по отводняване на настилката по ул. „Владимир Вазов” и полагане на асфалт и ще се преасфалтира и фрезоване на улицата пред магазин „Анет”. Асфалтови кърпежи по вътрешните улици ще има в в района на кметство „Зора”.

 Екипите  на „Благоустройствени строежи” ще извършат дейности по поддържане на пътната сигнализация и маркировка, ремонт на съществуващо и монтиране на ново крайпътно и крайулично оборудване в  ТД ”Приморие” и „Освобождение” и кварталите Крайморие, Долно езерово и Банево.