Газифицират  улица “Индустриална”
Газифицират улица “Индустриална” / netinfo

“Бургасгаз” ЕАД започва изграждането на газоразпределителна мрежа по ул. “Индустриална” в отсечката от от бившата сграда на “Океански риболов” до кръстовището на ул.“Чаталджа” и ул.“Байкал”. Според съгласувания с община Бургас график, полагането на тръбите в 1 540-метровият участък започва на 8 септември и ще продължи до 9 ноември. Възстановяването на нарушената в процеса на работа пътна настилка ще тече успоредно с монтирането на съоръженията и ще приключи на 28 ноември.

В случай на забавяне заради неблагоприятни атмосферни условия или затруднения, причинени от участниците в автомобилният трафик, времетраенето на графика ще бъде увеличено с пропуснатото работно време, съобщават още от фирмата.

Общинска комисия ще инспектира възстановените след строително-ремонтните работи участъци и в случай на некачествено преасфалтиране на газифицираните участъци “Бургасгаз” ще поднови пътната настилка за своя сметка.

От дружеството предварително се извиняват за неудобствата, причинени от работата по газифициране на водачи на МПС и пешеходци.