Футболната прогноза на Хремавия облак
Футболната прогноза на Хремавия облак / netinfo
Прогнозата за времето достига до вас благодарение на вожда на племето на синоптиците Хремавия облак.

Станал рано вождът и нахлузил акуратно кожените панталони с ресни, мокасините с ресни, кожения елек с ресни, перата за глава и коланът от змийска кожа.

Точно когато се канел да отиде в центъра на селото, където с триене една в друга да запали две цепеници и да ми прати прогнозата за времето с димни сигнали , та точно тогава на вратата на шатрата се почукало.

Жената на вожда Трън в петата пъргаво скокнала и отворила.

Там стояла една ослепително красива блондинка с леко загатнат тоалет,...демек русата девица била практическси гола.

Добър ден, търся Хремавия облак!!!!! – изчуруликала блондинестата съблазън.

И за какво ви е ? – нервно попитала съпругата на вожда.

Ами, той позна един точен резултат от мач в испанското първенство по футбол и наградата му е правото да отбележи гол ...толкова пъти, колкото бяха головете в мача. Дори му нося.......

И колко бяха головете – вече почти в истерия попитала Трън в петата ...като по този начин прекъснала тирадата на напращялата мома срещу себе си.

Ами, 4 гола бяха!!!!!!

Марш от тука каубойке такваз !!!! ревнала жената на вожда и изкарала една томаховка, която размахала пред натрапницата.

Русата награда невъзмутимо помолила да и се разпишат на един протокол, че е изиграла мача с вожда, че той е вкарал четира гола и че всичко е наред.

Трън в петата драснала някаква чертица , затръшнала вратата и се прибрала в покоите си.

Там в цялото великолепие на работното си облекло бил Хремавия облак.

Жена му безмълвно му запратила едно копие, после томаховка, след това тенджера под налягане, пълна с боб, след това два стола , четка за коса, бутилка с шишарково уискси и накрая два кухненски ножа.

Вождът ни жив ни умрял попитал

Ама Трън в петата ми...какво ти става.

На футбол ще ми играеш , а!!! Резултати ще познаваш!!!!!! Голове ще вкарваш!!!!! В къщи само греди удряш или си контузен, а при онази блондинка четири гола щял си да вкараш!!!!! – ревнала съпругата на върховния синоптик.

Ама, каква блондинка , ма жена!!! – викнал вождът. Наградата ми за познатия резултат беше компютърната игра “Голмайстор”. Днес трябваше да ми я донесат. Омръзна ми шаманът да се хвали колко добър бил на тази игра. Сега заради тебе с децата пак ще си играем на шикалки ....

Вождът изпсувал през зъби глупостта на половинката си и все пак тръгнал към огнището в центара на селото, където с голям яд затъркал две цепеници и скоро запалил огън. После с димни сигнали ми пратил прогнозата, която гласи.

Оооооо, бледолики. Да знаеш, че нещата не са такива каквито изглеждат. Днес по небесните савани ще пасат облачни бизони. Могат и да ви пуснат по една вода. Оня, що духа ще е студен и ще иде от север. На гости ще ви дойдат трима от Синовете на Великия термометър. Аз казах хау.