макет
макет / netinfo
Ефектен 3D макет на миналогодишното десето юбилейно издание на бургаския Фестивал на пясъчните скулптури могат да видят посетителите на цветното изложение „Флора 2018“, което стартира след броени дни. Той включва точни миниатюрни изображения на всички фигури.

Новото издание на изложението ще се проведе в периода 28 април - 7 май и ще се разгърне в три зони:

- Алеите около експоцентъра ще бъдат изпълнени с търговци и производители на цветя и паркова мебел. Посетителите ще имат възможността не само да купят цветя за своите градини и домове, но и да получат професионални съвети за тяхното отглеждане. Вече традиционна част от изложението са БИО и АРТ зоните, където се предлагат красиви и полезни предмети и продукти, съобразени с тематиката.

- Залите на "Флора" ще се превърнат в изложбена площ за разгръщане на темата "С поглед в бъдещето". Своето въображение и талант ще демонстрират всички заявили участие фирми, флористи и творци. Очакваме от тях атрактивни футуристични аранжировки и инсталации.

- За да е още по-вдъхновяващ десетдневният цветен празник, той ще бъде допълнен от демонстрации, презентации, семинари, музика и куклен театър. Цялата съпътстваща програма ще се развива на специално изградена сцена на открито.