Евгений Мосинов не желае брак по сметка с БСП Бургас, а брак по любов
Евгений Мосинов не желае брак по сметка с БСП Бургас, а брак по любов / dariknews.bg
Евгений Мосинов не желае брак по сметка с БСП Бургас, а брак по любов
82608
Евгений Мосинов не желае брак по сметка с БСП Бургас, а брак по любов
  • Евгений Мосинов не желае брак по сметка с БСП Бургас, а брак по любов

Тежестта на изборите в Бургас е била изнесена от няколко души, а много хора от актива на БСП Бургас не са взели участие- коментира за Дарик кандидатът за кмет на социалстите Евгений Мосинов.
Според Мосинов възниква въпросът до каква степен неговата партия го е подкрепила и по какъв начин.
Постигналият трети резултат измежду всички кандидати за кметове призна ,че е допуснал грешки в кампанията, но изрази съмнения около честността на изборите. Повод за недоверието му към резултатите е това, че прогнозната подкрепа за кмета димитър Никилов от 84% е била една и съща и в ранния следобед на 25 октомври и в края на деня, което е невъзможно и на теория.
Мосинов заяви, че БСП трябва да е фактор в местната политика, но ако желае да е просто факт, то това не е неговото място.
Общинският лидер на левицата призна, че не желае брак по сметка с БСП , а брак по любов и ако такава няма, то бракът трябва да се прекрати.
Евгений Мосинов беше категоричен, че в скоро време ще обяви следващата си стъпка и своето политическо бъдеще, но със сигурност ще поиска зам. председателско място в общинския съвет, където може да бъде полезен с опита си и авторитета си както на местния парламент така и на левицата.