Eрик Мартин днес е бургазлия
Eрик Мартин днес е бургазлия / Радостин Рачев

Ерик Мартин, емблематичният глас на любимата на милиони хора по света рок група “Mr. Big”, посети кмета Димитър Николов преди своя концерт тази вечер в Бургас, който е част от акустичното му турне в Европа. Минути преди 15 часа легендарният певец, неговият озвучител и Милен Славов и Стойчо Макров от агенция „M & S”, които го доведоха у нас, се настаниха в кабинета на градоначалника.

Ерик Мартин веднага спечели всички присъстващи на срещата, доказвайки за пореден път, че истинските рок звезди са едни от най-земните и обаятелни хора, заради което имат безброй почитатели от няколко поколения. Той показа интерес към нашия град и подхвърли на кмета „Време е да свирим с “Mr. Big” на фестивала „Spirit Of Burgas”. “Вече работим по въпроса” – отговори в характерния си сдържан стил кметът.

“Mr. Vocalist” (заглавие на няколко поредни солови албума на Ерик) хареса идеята Бургас да стане Европейска столица на културата през 2019 година и веднага закачи на ревера си значката по повод тази инициатива, обявявайки „Обикалям по света и ще ви бъда рекламно лице на кампанията.” Концертът е тази вечер, от 23.00 часа в клуб „ДА”. Дарик радио е медиен партньор на шоуто.

Очаквайте скоро интервюто, което Ерик даде само за Дарик радио