Две китари + кахон. И много глас
Две китари + кахон. И много глас / снимка Тодор Жеков

Много успешно се оказа шоуто тази вечер от поредицата „На концерт в сряда“, на Музикалното училище в Бургас. На сцената излязоха бившите възпитаници на школата Жеко Жеков, Ивайло Нинчев и Атанас Дочев. Жеко и Иво са талантливи китаристи, но и прекрасни певци и го доказаха за пореден път. Наско е барабанист, който този път свири на кахон (инструмент за акустични концерти, заместващ комплект ударни инструменти).

Публиката, от ученици до пенсионери, аплодира трите момчета, които изпълниха парчета на Ед Шийрън, Джон Мейър, „Авенджд Севънфолд“, „Сигнал“, други актуални хитове (специално аранжирани за случая) и авторски пиеси. Ивайло е студент трети курс в Националната музикална академия при Цветан Недялков, а Жеко – първокурсник, в класа на Огнян Весков. Атанас учи ударни инструменти в в Манчестър, Англия.

Почти постоянното пеене на два (и три) гласа, шегите между тях и с публиката създадоха трудно описуемо удоволствие за всички в залата на Националното училище за музикални и сценични изкуства „Панчо Владигеров“.