Да помогнем на Крис!
Да помогнем на Крис! / netinfo
Благотворителното събитие ще се състои на 31 август с начален час 18.00 часа в Слънчев бряг

Дарителска сметка Криско
netinfo


Двучасов спортен благотворителен маратон ще се проведе на 31 август, четвъртък 18:00 до 20:00 часа на плаж Какао. Инициативата е в помощ на малкия Криси /Кристиян Красимиров/ който спешно се нуждае от средства за лечение.
През месец май тази година семейството на 4-годишното момченце чува страшната диагноза Сарком на Юинг/ тумор на твърдото небце/ и от тогава се бори за живота му.


зов за помощ
netinfo


"Истинските ни мъки започнаха след операция на 25 април от д-р Желю Димов в болница "Света Анна". Тежката диагноза беше на лице след биопсия. Сега най-важното е да успеем да го изпратим на лечение", разказа майката на Крис - Джулияна Симеонова.
Сега детето е на химиотерапия в Исул, но от болницата нямаме конкретно предложение за понататъчно лечение. Заболяването е изключително рядко и само в чужбина има шанс в борбата с него. "Имаме оферта за цялостно лечение от Аахен, Германия, от където са готови да приемат Криско, щом съберем парите. За съжаление семейството ни няма възможност да поеме лечението. Събираме средства чрез благотворителен онлайн базар, но това е бавен процес, а парите не са достатъчни. Сумата от офертата е събрана на половина, но до крайната сума ни остава още много", споделя майката. 
На нейния призив за набиране на средствата, се отзова екипът на La Cubanita Beach Bar. От там организират мащабна спортна инициатива и приканват всички желаещи да се присъединят в помощ на Крис.
Мотото е да се отхвърли агресията от изминалите седмици на проверки и протести и да се трансформира в обединяваща хората кауза. Те приканват туристи, собственици на обекти и служители в най-големия курортен комплекс да застанат зад благородната активност и да станат част от благотворителното събитие.

зов за помощ
netinfo


По време на двучасовия маратон всеки желаещ може да се включи с активност по свое желание, тъй като сред предложенията влизат най-нашумелите напоследък групови спортове като зумба с Велислава и Мариета, табата с Димитър и канго джъмпс със Станимира. 
От Ла Кубанита бийч бар, плаж Какао, призовават: Присъединете се! Нека изпратим месец август с едно добро дело - да помогнем на Крис да живее!
Повече информация за събитието на 31 август в Слънчев бряг, можете да получите ТУК или на телефон 0876356225.