Димитър Рачков с приз от булката на министър Лукарски
Димитър Рачков с приз от булката на министър Лукарски / netinfo

„„Най-известен бургаски зет в София", връчва се на Димитър Рачков - Игнатов". Специален приз с този текст получи обичаният бургаски водещ от булката на Божидар Лукарски - Ива. Рачков беше водещ на пищното сватбено тържество на председателя на СДС и министър на икономиката и Ива Йорданова, което се състоя в събота вечерта в хотел на морския бряг в Бургас.

По идея на сватбения си агент от агенция „Брилянтин", младоженката направила изненадата в разгара на тържеството. Към отличието прибавила бутилка бургаска мускатова ракия и орисала водещият да е следващия младоженец. Явно пожеланията са започнали да дават резултат, тъй като само час по-късно, когато булката хвърляла жартиера си към ергените по чиста случайност именно Димитър Рачков бил късметлията, който го хванал.

Декорацията беше решена изцяло в цвят корал и беж. Към този ретро интериор добавихме и дантела. Сватбената зала беше потопена в свещи, което предаваше още по-романтична обстановка, както и допълнително осветление в същите тонове „, разказа организаторът на светбеното тържество.

Сватбата на Божидар Лукарски събра с малки изключения целия състав на Министерски съвет, начело с министър-председателя Бойко Борисов.

Венчавката извърши лично Димитър Николов, кмет на Бургас.