Диана Саватева
Диана Саватева / netinfo
Изграждането на скоростния път Бургас-Слънчев бряг с четири ленти за движение, който да облекчи в максимална степен трафика, е приоритет в регионалната програма на ГЕРБ-Бургас. Решаването на проблема е от изключително значение, както за развитието на туризма и осигуряване на бърза връзка между летището и най-големия ни курортен комплекс, така и за безопасността на пътуващите. Тези акценти в програмата на политическата партия представи в открит разговор с жителите на „Меден рудник” кандидатът за народен представител Диана Саватева.
„Хората предпочитат среща очи в очи с кандидат за народен представител, вместо да получат рекламен материал от  случаен човек. Интересуват се от конкретни неща, убеждават се, че написаното не е проформа”, каза тя.
Сред основните въпроси, обсъждани на срещата, бе именно темата за строителството на пътя Бургас – Слънчев бряг, стартирането на строителните дейности по обхода на Ахелой, както и цялостното приключване на проекта.
Припомняме, че заради обхода на Ахелой бе извършена сложна отчуждителна процедура на частни терени по трасето, която приключи през октомври м.г.