Петър Кънев
Петър Кънев / netinfo
Бенчо Бенчев ще остане част от Българската социалистическа партия . Темата е приключена за нас. Това обявиха на среща с журналисти в Бургас народните представители от левицата, които направиха кратък отчет на свършеното от началото на новия политически сезон.

Бенчев привлече вниманието към себе си след като стана ясно, че си купил Rolls-Royce за почти половин милион лева. Реакция имаше дори от страна на лидера на червените Корнелия Нинова, която разкритикува бургаския бизнесмен и общински съветник.

„Като няма новини, Бенчо е новина. Много трудно ще намерите в Бургас човек, който да каже лоша дума за него. Не е имало случай някой да го помоли за помощ и той да откаже да помогне. Тази история много ми напомня на развален телефон. Бенчо Бенчев и автомобила му не е тема за нас. Бенчо Бенчев е наш колега и приятел“, заяви депутатът Петър Кънев /на снимката вляво/

„Господин Бенчев няма да бъде изключен от нашата група. Тази история се преекспонира много“, категорично заяви и колегата му Николай Тишев.