Деца и родители празнуваха рожден ден с Кроношпан
Деца и родители празнуваха рожден ден с Кроношпан / netinfo

„Ден на отворените врати”, който през тази година съвпадна с 11 рожден ден на "Кроношпан България" събра десетки деца и родителите им в предприятието. Домакините бяха подготвилинадуваем замък, пързалка и много игри.На традиционната вече“Алея на художниците” на “Кроношпан” където поколения бургаски деца са оставили спомени за своите игри и цветни представи за живота гостите на малките гости на фирмата имаха възможността да изявят художествените си таланти. А изпълнителите от детски състав „Морски песъчинки” итанцова формация “Дъ бест” взривиха празничната сцена.

По наложена през годините традиция рождениците зарадваха децата на Бургас с много подаръци.

С жребий беше определена първа награда – модерна детска площадка – за малчуганите от ЦДГ “Ханс Кристиан Андерсен” к-с “Лазур”.

Вторият голям подарък – ламиниран паркет на стойност 1000 лв.- получиха децата от ЦДГ “Звънче” к-с Славейков.

Третият дар от „Кроношпан” – ламинирани плоскости на стойност 500 лв. – според жребия беше връчен на малките таланти от 29-таЦДГ “Моряче”.

Бащите, майките, бабите и дядовците на децата имаха възможност да разгледат производствата на „Кроношпан” , пътувайки с увеселително влакче.

Естествено най-голям интерес предизвика модерният екофилтър за мокра очистка на газовете, чието откриване е насрочено за месец ноември.