Поздравявам тези млади патриоти - авторът на тази прекрасна изложба и неговите прекрасни модели, защото те са посланици на българската история и красота, каза областният управител Вълчко Чолаков. 
Поздравявам тези млади патриоти - авторът на тази прекрасна изложба и неговите прекрасни модели, защото те са посланици на българската история и красота, каза областният управител Вълчко Чолаков.  / Снимки: Дарик Бургас
Весела Йорданова
98067
Весела Йорданова
Радослав Първанов
Стефан Колев
  • Весела Йорданова
  • Радослав Първанов
  • Стефан Колев
Дарик радио, със съдействието на Община Бургас, председателят на Тракийско дружество Странджа - Бургас Стефан Колев, подари на бургазлии изложбата на талантливия млад фотограф Радослав Първанов „Аз съм Българка!“. Тя е позиционирана в зала "Георги Баев" на културен център "Морско казино" в Морската градина. 

Аз съм българка
netinfo

В атрактивното й представяне се включиха танцов ансамбъл „Здравец“ към читалище „Просвета“ в Община Камено и талантливите гайдари от училище „Добри Чинтулов“.

Камено
netinfo

Аз съм българка
netinfo

Младият автор е заснел 20 красиви момичета (сред които бургазлийката Стефани Жунгурдиян) и две деца на 37 различни спиращи дъха места в цялата страна. Изложбата е гостувала в Милано. Предстои да бъде показана и в Китай.

Аз съм българка
netinfo

С първия си проект в България Радослав Първанов докосва историята и традициите, красотата на българката и пленяващите цветове и детайли на автентичното българско народно облекло. 

Аз съм българка
netinfo

Във фотосите му са показани природни и исторически местности, а традицията - през лицата на жената от дете до старини с цветове и бит, обхванати от всички национални носии. 

"Имаме достойни примери, следвани и създавани векове за да ни крепят като нация и да ни възпитават като силен и единен народ. Искам да разкажа и за позабравени или малко познати места, с много история, които си струва да посетим ", каза авторът. 


Аз съм българка
netinfo

Чуйте Радо Първанов, шефът на дирекция „Култура и връзки с обществеността“ в Община Бургас Весела Йорданова и председателя на Тракийско дружество „Странджа“ Стефан Колев в прикачените файлове: 

Аз съм българка
netinfo

Аз съм българка
netinfo


 
 

 

Публикувахте от Радослав Първанов Фотография - Radoslav Parvanov Photography в Понеделник, 2 юли 2018 г.
 

Аз съм българка
netinfo


"Този проект може да бъде описан с една дума -  красота. Очакаме с нетърпение да ни гостува и следващата изложба, в която надявам се ще бъдат включени освен бургаските момичета, но и гледки от нашия град", заяви по време на откриването на изложбата Весела Йорданова директор на Дирекция "Култура" в община Бургас. 

Аз съм българка
netinfo

"Аз съм българка" ще има своето продължение, стана ясно от думите на автора Радослав Първанов. На този етап тече предварителната подготовка за реализирането на идеята с подбор на моделите и точните локации, на които ще бъдат направени следващите снимки. 

Аз съм българка
netinfo


"Поздравявам тези млади патриоти - авторът на тази прекрасна изложба и неговите прекрасни модели, защото те са посланици на българската история и красота", каза областният управител Вълчко Чолаков. На откриването присъства и народният представител Диана Саватева, коятосподели: "... наистина съм много впечатлена от този проект. Изложбата е вдъхновяваща. Мога да кажа, че тя е част от една моя стара мечта, затова в най-скоро време ще облека носия и ще се снамам." 


Аз съм българка
netinfo