“Черноморец” скъса от бой “Локо” Пловдив
“Черноморец” скъса от бой “Локо” Пловдив / netinfo
Пред около 200 зрители дублиращият отбор на ПСФК “Черноморец Бургас” АД размаза дубъла на „Локомотив” Пловдив. “Акулите” отбелязаха десет гола на “черно-белите” от града под тепетата. Мачът завърши с краен резултат 10:1.

Три точни попадения отбелязаха Костадин Дяков и дошлия на проби таран Бамба от Кот Д` Ивоар. Два пъти се разписа юношеският национал Георги Костадинов, по един - Дуду и Веселин Пенев. Мачът се игра на стадион “Лазур”.

От ръководството на клуба обявиха, че от 20 август пускат в продажба абонаментни карти за официалната ложа на спортен комплекс „Лазур” за сезон 2008-2009 в първенството на „А” футболна група, за домакинските мачове на отбора.

Картите ще се продават в Счетоводния отдел на ПСФК „Черноморец Бургас”, в основната сграда на стадион „Лазур”, II етаж, всеки работен ден, от 9.30 до 11.30 и от 13.00 до 17.00 часа. Целогодишният абонамент е 90 лева.

През предстоящия сезон, цените на билетите ще се определят за всяка среща, в зависимост от мястото на съперника във временното класиране. Те ще варират от 3 до 6 лева. За официалната ложа – 5, 6 и 7 лева.