/ netinfo
Новият спортен кампус е с 5-звездни зони за релакс и възстановяване
5-звездно изживяване за най-добрите ни спортисти предлага новата база на Български футболен съюз в Бояна, София, благодарение на иновативна бургаска компания. С оборудването се зае абсолютният лидер за SPA и WELLNESS центрове у нас – „Спа Креатив“. Доказаният творчески екип на бургаската компания отново затвърди позицията си на иноватор в архитектурните решения от подобен тип.
 
И тук компанията доказва, че постига изключителен успех, благодарение на качественото изпълнение. В базата са вложени най-добрите постижения за изграждането на солна стая, парна баня, тангенторни вани или професионални вани за хидротерапия, финландска и билкова сауни.

СПА Креатив - пионер за страната в изграждането на солни стаи с халогенератори, е предложила целия цикъл за пълно и най-вече правилно възстановяване на спортистите. Солната стая в спортния кампус гарантира зареждане с кислород, възстановяване и ленечие при над 20 вида заболявания и дори помага на психиката.
 
Фирмата отново е заложила на качествени материали от цял свят. „Спа Креатив“ преобръща масовата представа за СПА център у нас, създавайки архитектурни шедьоври, които набират все по-голяма популярност не само в България. СПА Креатив предлага всички дейности, свързани с изграждането на SPA, WELLNESS и BEAUTY центрове, басейни, аквапаркове и водни съоръжения. Вижте повече на www.spacreative.bg или на адрес Бургас, жк „Лазур” 107, тел. 0895/50 30 57(55).