БСП: Младите - коз за парламентарните избори
БСП: Младите - коз за парламентарните избори / netinfo

Вливането на „свежа кръв” в местната структура на БСП ще е един от ходовете за парламентарните избори догодина. Подмладяване и активизиране на младежките организации в общината са част от препоръките на работната група от Висшия партиен съвет, който направи щателна проверка на организационното и политическо състояние на партийните структури в Бургас.

На пленума в понеделник, посветен на младежката политика, местните социалисти ще обсъдят няколко стъпки, а изпълнението им ще доведе до мобилизация и консолидиране на партията, каза председателят на общинската организация Димитър Стоянов.

Усилията на партийните активисти ще бъдат насочени към установяването на единодействие на всички структури на БСП в града. Ръководството на партията в Бургас е готово да предприеме конкретни стъпки за реализацията в местните и националните структури на изявени партийни кадри в младежка и трудоспособна възраст.

Обновлението ще обхване управленските позиции на нива районни председатели и секретари на ОПО / основни организации/ , като част от този процес ще доведе до преструктуриране и прерайониране през есента на 2008 год..