БГК: Дупките по улиците нямат цвят
БГК: Дупките по улиците нямат цвят / netinfo
"БСП да призове червените фирми, които обжалват търга за асфалтиране на улиците, да се оттеглят и да помогне на Бургас. Така ще се даде фронт за работа и ще се сложи край на проблема с разбитите пътища и неволите на шофьори и пешеходци", за това призовават от Бургаски Граждански контрол.

Реакцията е по повод конкурса обявен от БСП за най-голямата дупка в Бургас и критиките им към забавеното асфалтиране и лошата инфраструктура.

"Лесно е да се критикува, но първо трябва да се даде шанс на общината да си свърши работата, а не да се пречи. Нека общината да покаже какво може, ако работи на спокойствие. Затова в полза на всички ще бъде ако БСП все пак първо се опита да и помогне", заявява лидерът на сдружението Недялко Кирезиев.

Той припомня, че преди две години именно членовете на Бургаски граждански контрол първи дръзнаха да се опълчат на кмета Костадинов и червените управляващи заради неволите с дупките и изкъртените пътища на Бургас. Тогава сдружението, обединявайки транспортни фирми и таксита, изрази по безспорен начин недоволството на бургазлии от ситуацията с лошите пътища.