Бала: Тежко е, но искам три точки!
Бала: Тежко е, но искам три точки! / netinfo
Бала: Тежко е, но искам три точки!
23596
Бала: Тежко е, но искам три точки!
  • Бала: Тежко е, но искам три точки!

„Мачът срещу Славия ще бъде доста тежък, но ние излизаме за победа”, обяви днес мениджърът на „Черноморец Бургас” Красимир Балъков. Той няма да разчита на наказаните Траян Дянков и Цветомир Цонков и на оплакващите се от леки контузии Чиликов и Дуду. Сигурно е, че в групата за мача в неделя няма да попаднат и Фернандес, който има гнойна ангина и възстановяващият се от бронхопневмония Орлин Старокин.

„Предстои тежка, „английска” седмица”, обяви Краси Балъков, имайки предвид, че неговите футболисти ще играят по схемата неделя–сряда-събота. Веднага след срещата със „Славия”, черноморци се връщат в Бургас и влизат в лагер заради мача за Купата на България, в който жребият им отреди за противник силния тим на „Черно море” Варна. В събота, следващата седмица, акулите са домакини на „Локомотив” Пловдив.

Бала уточни, че никога повече няма да коментира поведението на съдиите в българското футболно първенство, но „акулите” категорично ще настояват за цялостна промяна в родния футбол. Той отрече слуховете, че четиримата най-добри негови играчи ще бъдат преотстъпени на ЦСКА. „Това означава да се превърнем в сателит на ЦСКА, а това никога няма да стане”, категоричен беше мениджърът.

Чуйте Красмир Балъков в звуковия файл