“Атака” се отчете
“Атака” се отчете / netinfo
Общинските съветници от групата на “Атака” се отчетоха днес за свършеното през изминалата година и взаимоотношенията си с останалите свои колеги в местния парламент. Като най-важни докладни записки, подкрепени от всички, водачът на групата Валентин Касабов посочи референдума за петролопровода Бургас-Александруполис, признаването на арменския геноцид в Турция през 1915 година и разваляне на приватизационната сделка за детската градина в комплекс “Лазур”.

За свои неуспехи, съветниците от “Атака” отчитат факта, че техните колеги не гласуваха докладните за преместването на Дома за деца и юноши „Александър Георгиев-Коджакафалията”, за ограничаването на работното време на увеселителните заведения, за написването на всички табели и реклами на български език и за забрана на производството и разпространението на найлонови торбички на територията на Бургас.

Председателят на Общинския съвет Валери Симеонов отбеляза, че макар хората от неговата партия да имат забележки относно работата на Общинска администрация, водена от представители на ГЕРБ, тя трябва да бъде поздравена, тъй като работи „в трудни условия и изцяло враждебна среда, опитвайки се да реши проблеми, занемарени с десетилетия”.

Звуков файл 1: Валентин Касабов

Звуков файл 2: Валери Симеонов