Солни стаи в Център Халомедика
Солни стаи в Център Халомедика / netinfo
Единственият лицензиран център за лечение със солни терапии с подаръци за ЧРД

С настъпването на пролетта идват и пристъпите на кихане, зачервяване на очите, течащ нос, сърбежи. Единственият лицензиран център за укрепване на здравето, чрез солни терапии "Халомедика", предлага сигурно и безопасно решение на проблема с алергиите и предпазване от появата на нови.

Според експертите "солните стаи" укрепват ударно организма, а лечението чрез халотерапия е 100% натурален и безвреден метод. Частиците сол проникват в дихателните пътища, като намаляват количеството носна слуз, която причинява запушването на носа, убива вирусните бактерии и разширява дихателните пътища в носа и носните кухини като ускорява отичането на слузта, останала в белите дробове.
За лечението на алергиите посетете сайта www.halomedica.bg или директно посетете Центъра в Бургас, в жк „Бр. Миладинови" бл.57, до вх. 7 тел: + 359 895 503 054.

Сега можете да получите безплатен достъп до „солните стаи" в единствения лицензиран Център. На 11 май "Халомедика" празнува рожден ден. По този повод, вместо почерпка от там ще раздават награди. Всеки може да спечели ваучер за "солна стая" или голямата награда безплатен пакет "Халомедика". В него освен "солните стаи" влиза и уникалната капсула за плаване. Тя е иновативна уелнес процедура, която ни позволява да се откъснем от напрегнатото ежедневие, умората и огромния стрес, като същевременно помага при мускулни и костни проблеми, сърдечно-съдови заболявания, болки, стрес и депресия, проблеми със съня и изтощението, да стимулира личностното развитие. 

За супер подаръците от "Халомедика" и за голямата игра, която предстои в началото на месец май, ще научите повече на страницата на Центъра във Фейсбук: СОЛНИ СТАИ Бургас Халомедика. Играта с награди започва в началото на май в ефира на Дарик-Бургас.