/ Община Бургас
4 шампионски титли и общо 12 медала от държавното лично първенство за момчета в Сливен - Това е равносметката на представителите на бургаските клубове по борба в свободния и класическия стил. Над 500 борци от цялата страна спориха за отличията.

Три медала за борците

В свободния стил златни медалисти са Ахмед Ахмед  в категория до 38 килограма и Костадин Иванов до 62 килограма от клуб "Черноморец", с треньори Илиян Стефанов и Мариян Тодоров, както и Антъни Бояджиев от клуб "Бургас", с треньор Николай Милков.
При класиците шампион в категория до 75 килограма стана Димитър Рачев от клуб "Бургас", с треньор Николай Дачев.  Талантът грабна и приза за най-техничен борец на шампионата.

Още 3 бронзови медала заслужиха момчетата от клуб "Бургас". При свободняците, Димитър Чолаков е трети в категория до 44 килограма. В класическия стил бронза отиде при Николай Велев и Райчо Йорданов, съответно при 62 и 68-килограмовите.

От клуб по свободна борба "Черноморец" вицешампион в категория до 48 килограма е Калоян Атанасов, а бронзови отличия грабнаха Димитър Димитров до 52 килограма и Кристиян Кръстев до 68 килограма. Сребро и бронз в категория до 44 килограма спечелиха състезателите от клуб по класическа борба "Черноморец" Виктор Цинов и Янчо Бонев. Треньори са Златомир Стоянов и Мануил Русев.