22 университета в кандидатстудентска борса в Бургас
22 университета в кандидатстудентска борса в Бургас / DarikNews.bg

22 български университета ще участват в кандидатстудентска борса 2012, която ще се проведе в Бургас. Тя ще бъде открита на 16 март / петък/ от 10 часа в Младежкия дом от Йорданка Ананиева, зам.-кмет на Община Бургас и доц. Петранка Пипева, зам.-ректор на Университет "Проф. д-р Асен Златаров".

Бъдещите студенти и техните родители ще научат повече за условията за кандидатстване, ще могат да получат подробна информация за предлаганите специалности и графиците за провеждане на изпитите, социално-битови условия, възможности за реализация след завършване на висшето образование. В Университет ''Проф. д-р Асен Златаров''-Бургас се приемат молби за предварителни кандидатстудентски изпити до 25 април, за редовните изпити след 20 юни.

В изложението ще има щандове на Икономически университет-Варна, Стопанска академия- Свищов, Софийски университет ''Св. Кл. Охридски'', Пловдивски университет ''П. Хилендарски'', Университет по архитектура, строителство и геодезия - София, Русенски университет ''Ангел Кънчев'', Университет по хранителни технологии-Пловдив, Висше военноморско училище ''Н.Й.Вапцаров'' Варна и др.