Запалиха коледните светлини в Разлог
Запалиха коледните светлини в Разлог / снимки: Община Разлог

Светлините на коледната елха в Разлог бяха запалени от кмета на курортния града инж. Красимир Герчев точно в 18:00 часа. Преди това пред 40-годишния бор до  сградата на общинска администрация в Разлог талантливите деца от Младежкия център пяха и танцуваха  под звуците на коледни песни. Инж. Красимир Герчев пожела светли християнски празници, здраве и благоденствие във всеки дом.

Запалиха коледните светлини в Разлог
netinfo

И тази година бе спазена традицията в Разлог да се украси живо коледно дърво. 17-метров смърч празнично свети с над 500 метра трицветни светещи гирлянди, както и с лампи и цветни топки. За истинското празнично настроение  са украсени със светещи гирлянди още 5 коледни дръвчетата. Приказно пременена в светлини е и самата сграда на общинската администрация около, която има светещи храсти.  Булевард  на елхите  радва не само жителите, но и гостите на града.

Запалиха коледните светлини в Разлог
netinfo

В празничната програма на открито по случай тържественото запалване на светлините  се включи и Дядо Коледа със своите помощници джуджетата. 
Тази година коледни светлини огряват улици в Разлог. Празнична украса има и сградата на читалището в града. С коледно-новогодишна украса са и повечето домове и витрини на магазини и офиси.