Вихрен с лагер и в Гърция
Вихрен с лагер и в Гърция / netinfo
Проливният дъжд в Агия Напа принуди старши треньора на Вихрен Филип Филипов да проведе последната тренировка на отбора от лагера в Кипър във фитнеса на хотел „Сън Гардън”.

След обяд отборът лети от Ларнака до Солун и оттам футболистите се прибират в България. Те ще получат два почивни дни и в сряда сутринта се събират в Сандански, откъдето заминават за четиридневен лагер в околностите на Серес в Гърция.

Това се налага заради продължаващия ремонт на терена на клубния стадион. Много е вероятно в четвъртък Вихрен да изиграе и контролна среща срещу гръцки отбор и на 21 февруари, събота, отборът ще се прибере отново в България.

Зелено-белите направиха много добър лагер в Агия Напа, като успяха да се подготвят при отлични условия и много хубаво време, като едва в последния ден заваля дъжд.

Отборът изигра и пет контролни срещи на Острова на Афордита, като спечели една победа, направи три равенства и загуби злощастно от Шльонск Вроцлав. Особено в мача с полския отбор и Алки Ларнака отборът показа много добра игра, а старши треньорът Филип Филипов поизбистри състава си след впечатляващите трансфери тази зима.