Вихрен и Интер направиха хикс
Вихрен и Интер направиха хикс / netinfo

Вихрен Сандански и азербайджанският Интер Баку завършиха 2:2 в контролен мач между двата тима. Това бе и предпоследната среща от лятната подготовка за санданачани. Двубоят започна с лек превес на Вихрен. Още в 1-та минута Абушев получи удобна топка от Русев, но не бе точен от няколко метра пред вратата на Интер. Джоров и Руслан Иванов по десния фланг и отляво Русев и Абушев провеждаха бързи и интересни атаки.

Във 22-рата минута главният съдия Христо Ристосков отсъди дузпа в полза на Вихрен, като показа и жълт картон на Руид Усугов за това, че повали Русев вътре в наказателното поле. Потърпевшият бе точен и изпрати топката зад Вилсон за 0:1. В 37-ма минута Руслан Иванов от дълбочина подаде на Русев, той пък на Стоев, който от воле направи безпомощен Вилсон за 2:0.

След почивката и в двата отбора влязоха в игра останалите футболисти. Резервите на Интер се оказаха по-класни от тези на Вихрен. В 66-та минута Петър Златинов, в момента футболист на Интер, от 27-28 метра с изненадващ удар простреля резервния вратар на Вихрен Павел Станев и направи резултата 1:2. В 82-рата минута Асиф Мамедов от 20 метра изпрати топката в горния десен ъгъл на резервния страж на Вихрен за 2:2.

Състав на Вихрен: Годжев, Джоров, Павлов, В.Георгиев, Тренков, Кабранов, Р.Иванов, Милчов, Стоев, Абушев, Русев/Станев, Андреев, Михайлов, Св.Георгиев, Джайеоба, Св. Петров, Владимиров.