Вихрен би Локо Пловдив с гол на вкарал и на Реал
Вихрен би Локо Пловдив с гол на вкарал и на Реал / netinfo
Вихрен победи с 1:0 Локомотив Пловдив в радвала се на огромен интерес приятелска среща на изкуствения терен на стадиона в Сандански. Над 400 зрители наблюдаваха двубоя, а сред публиката бяха легендата на смърфовете Христо Бонев, президентът на домакините Коко Динев, очакван бе и селекционерът на младежки национален отбор Иван Колев.

Голови положения през първото полувреме на контролата не липсваха, а опасности пред противниковата врата създаваха гърците Маладенис и Зографакис за Вихрен, и Даксон Да Силва за гостите.

Единственото попадение в срещата падна в 28-ата минута. Автор на гола стана вкарвалият и на Реал Мадрид се екипа на АЕК Христос Маладенис, който се разписа с глава след изпълнение на ъглов удар в полза на санданчаните. Евертон Джилио – Том направи набързо две груби влизания в краката на Уго Сантош, за които получи два жълти картона и остави черно-белите с човек по-малко за последния четвърт час на първото полувреме.

За Вихрен цял мач изигра само вратарят Лучини, направил няколко добри спасявания. На почивката Аян Садъков пусна в игра Иван Караманов и пловдивчаните доиграха срещата с 11 човека, като за Локомотив бяха направени девет смени.

През втората част множеството промени в съставите на двата отбора логично понижиха нивото на играта и положенията пред вратите намаляха.