В Бела работят над психиката
В Бела работят над психиката / netinfo

Независимо от желанието на ръководството, треньорския щаб и футболистите на Беласица, срещата от 26-ия кръг от първенството на А футболна група между петричани и Локомотив София да се играе на градския стадион в Сандански, това няма да стане.

Мачът ще се играе на стадион „Христо Ботев” в Благоевград в неделя от 13 часа. Такова е решението на СТК на БФС. До момента старши треньорът на петричани Ивайло Аспарухов проведе три тренировки на терена на стадион "Цар Самуил", както и на този в с.Марикостиново. Останалите три занимания ще се проведат на стадион Цар Самуил. От треньорския щаб на клуба споделиха, че засега пречки за преотстъпените от Локомотив София Даниел Генов и Преслав Йорданов няма от страна на столичния клуб.

"Контузени и наказани няма. Работим върху психическото състояние на момчетата, което спадна доста след тежките загуби, които претърпяхме напоследък. Бяхме се настроили да играем срещата си на обновения терен на градския стадион в Сандански, но единственият орган, който може да каже къде да се играят официалните мачове за първенството е футболната централа. Длъжни сме да престанем с лошата игра в резултат на която инкасираме и тежки и неприятни загуби, които рушат авторитета на Беласица", сподели помощник треньорът на Беласица Иван Златински пред БТА.