Узунов свири мач на Вихрен
Узунов свири мач на Вихрен / netinfo
Вихрен направи нулево реми с Алки Ларнака в поредната си контрола, която се игра на стадиона на втородивизионния Неа Саламина. Двата тима не успяха да си отбележат гол. Любопитното е, че в ролята на главен съдия на мача влезе спортно-техническият директор на Вихрен Атанас Узунов, който доказа, че тази професия не може да бъде забравена лесно и успя да респектира всички футболисти на терена.

Отборът на Коко Динев наложи натиск през второто полувреме, дошъл след пускането предимно на резервните футболисти, но дори и тогава вратата на кипърския тим остана неразпечатана.

Още в 7-та минута на двубоя след центриране на Вальо Георгиев, отклонено с глава от Маноел, Ешкердиня овладя в малкото наказателно поле, но закъсня да нанесе удар и топката му бе отбита. До края на първата част отборът на Вихрен направи още няколко добри атаки чрез Маноел, Руслан Иванов и Св.Петров, които обаче останаха без резултат.

След почивката Филип Филипов пусна в игра Еривертон, Зографакис, Мл.Стоев, Десислав Русев и Златковски, с помощта на които тимът успя да наложи по-сериозен натиск на Алки.

Кипърският тим обаче също имаше своите не лоши шансове. В 70-та минута Ангелис изпрати топката в напречната греда, но и в този случай вратата остана непокътната.

Така двата тима приключиха срещата при резултат 0:0, а тимът, който може да съжалява за изпуснатия успех е този на Вихрен.