Уредиха структура на ГЕРБ в село Българчево
Уредиха структура на ГЕРБ в село Българчево / netinfo

Членове и симпатизанти на ГЕРБ учредиха структура в село Българчево, община Благоевград.

“ГЕРБ е различна партия. Тя е обърната с лице към проблемите на хората и то не заради предстоящите избори. От началото на създаването си преди две години досега ПП ГЕРБ работи по проблемите на отделния гражданин. Ще продължаваме да го правим и няма да използваме черен PR като БСП и ДПС, които във време на финансова криза хвърлят милиони за да ни очернят. А това са парите на обикновения български данъкоплатец”. С тези думи Бисер Михайлов от областното ръководство на партията откри учредителното събрание.

За председател на партията с пълно мнозинство беше избрана Галина Чучукова, а за секретар Иван Стоилов. “Не искаме пари, искаме да работим, искаме да бъдем едно голямо семейство, наречено ГЕРБ”. Това заяви новоизбраният председател госпожа Чучукова, с което даде заявка за отговорна и непрекъсната работа за успеха на ГЕРБ на предстоящите избори.

Уредиха структура на ГЕРБ в село Българчево
netinfo

По време на срещата стана ясно, че съветниците на ГЕРБ са довели във финална фаза обещанието за прокарването на ток в черквата в селото.

Докато на втория етаж в читалището течеше учредителното събрание, на първия тенис играеха децата на село Българчево заедно със своите бащи. Тенис масата беше подарена на подрастващите от съветниците на ГЕРБ преди два месеца и по този начин запълниха свободното им време със спорт.