Учредиха МГЕРБ и в Банско
Учредиха МГЕРБ и в Банско / netinfo

В Банско учредиха структура на Младежи ГЕРБ. На учредителното събрание присъстваха близо 50 членове и симпатизанти на партията на възраст от 18 до 31 години.

За откриването в курортния град пристигнаха областният координатор на  МГЕРБ за Област Благоевград Калин Каменов и Красимир Роячки.

На учредителното събрание присъстваха членовете на Общинско ръководство на ГЕРБ Банско начело с председателя Георги Икономов, всички общински съветници от ГЕРБ в местния парламент, както и общинските координатори на Предприемачи и Жени ГЕРБ.

След проведеното гласуване, за координатор на Младежи ГЕРБ-Банско с най-много гласове беше избран 26-годишният Александър Мацурев. Той е завършил две висши образования, развива семеен бизнес в областта на туризма.

Димитър Даутов, също на 26 години, беше избран за секретар-той е с висше икономическо образование, завършил е в УНСС, занимава се със строителство.

„Изключително много разчитаме на вас, младежите, защото сме сигурни, че с вашия ентусиазъм може да допринесете изключително много за победата”, заяви Георги Икономов.