Три груби нарушения на обществения ред по празниците
Три груби нарушения на обществения ред по празниците / netinfo
Три груби нарушения на обществения ред са констатирани по празниците от ОДП- Благоевград, съобщиха от пресцентъра на полицията.

Вчера, към 04.30 часа, в РПУ Гоце Делчев е получен сигнал за възникнал бой в заведение, намиращо се на ул .”Търговска”.

На място е изпратен полицейски екип, който прекратява боя. В резулатат на боя има един пострадал, който е получил порезни рани в областта на главата и таза. Той е прегледан в Спешния център и освободен.

При възникналия бой е счупено витринно стъкло на заведението. Двамата побойници са задържани в РПУ със заповед за 24 часа.

Вчера, към 04.00 часа, в РПУ Благоевград е получен сигнал за скандал и побой между четирима души пред заведение в центъра на града.

Незабавно на място е изпратен полицейски автопатрул, който е прекратил боя. Всички участници в инцидента са от Благоевград. Няма сериозно пострадали, съобщават от полицията.

Двете групи младежи са доведени в РПУ, където са им снети писмени обяснения по случая. На извършителите на побоя са съставени предупредителни протоколи по чл. 55 от ЗМВР и актове по УБДХ.

Същата нощ, в РПУ, е сигнализирано за скандал в района на старата гара в жк " Струмско". Изпратеният на място полицейски автопатрул е прекратил разправията преди да премине в бой.

В полицейското управление са доведени четирима участници в инцидента. Снети писмени обяснения и са предупредени с протоколи по чл. 55 от ЗМВР. По случая е изготвена докладна записка.