Теди Москов, Венци Благоев и Милица Гладнишка закриват Тара-ра-бумбия
Теди Москов, Венци Благоев и Милица Гладнишка закриват Тара-ра-бумбия / Любима Калпачка, Дарик Благоевград, архив

Спектакълът "Недоразбраната цивилизация" ще изиграят  актьорите от Малък градски театър "Зад канала" в Благоевград.

Постановката е на Теди Москов и ще бъде представена от 19.00 часа в зала "Яворов".

Тя е част от финала на театралния фестивал "Тара-ра-бумбия", който стартира на 13 май в Благоевград.

В нея участват актьорите Илка Зафирова, Ирини Жамбонас, Таня Пашанкова, Христина Караиванова, Александър Кадиев, Владимир Зомбори, Евгени Будинов, Емил Котев, Иван Петрушинов и Филип Аврамов. От 21:00 часа, на сцената на Драматичния театър "Никола Вапцаров" "Самотните персонажи" на Васил Дуев ще представят най-новото от театралната работилница „Сфумато“.

Участие в него ще вземат театрали като Василена Гецкова, Весела Бабинова, Васил Дуев, Николай Йовин, Петко Венелинов и Христо Ушев. За музикалния привкус в края на фестивала ще се погрижат ненадминатите изпълнители от "Венци Благоев Джазтет" със специалното участие на Милица Гладнишка.

Домакин на събитието е местен Пиано бар, а концертът, изпълнен с модерно звучене, започва в 23:30. Организаторите от община Благоевград са осигурили вход свободен за всички желаещи да се докоснат до най-новото от творчеството на Венци Благоев и музикантите Теодор Петков, Димитър Карамфилов и Димитър Димитров.

В рамките на седмица театралният фестивал "Тара-ра-бумбия", събра десетки актьори от цялата страна и чужбина, които показаха на благоевградската публика театрално изкуство от най-висока кла