Секс скандал оглавява пресата
Секс скандал оглавява пресата / netinfo
Скандалът с порноснимки на момичета от Гоце Делчев избухна с нова сила вчера. Ученичка - героиня от секс сайта "Парантии", арестувана с белязани пари от 3000 лева рекет на фотограф. 24-годишният Ангел Георгиев, един от фотографите, правил снимки на голи момичета от Гоце Делчев, попаднали в скандалния интернет сайт "Парантии" е бил изнудван от "модела" Елена Тодорова да й плати 3000 лева срещу парите тя щяла да оттегли жалба срещу него в полицията. Дни наред Георгиев е бил заплашван от Тодорова и неин съучастник. Уплашен тoй депозирал жалба в полицията.

Служители на шефа на енергото в Петрич Сл. Смилков нахлуха в дома на собственика на езиков център Илия Ризов. Той ги предаде на прокуратурата и полицията. Екскандидатът за кмет на Петрич депозира две жалби срещу служители на "Електроразпределение" едната до Районна прокатура, втората до РПУ. В жалбите Ризов заявява, че служители на енергото в негово отсъствие са нахлули в къщата му в опит незаконно да отнемат единия му електромер, пише още вестник "Струма"

"432-ма си искат земите в резиденцията на Тато" пък е най-важното според вестник "Вяра". 310 декара в границите на резиденцията “Свети Врач” в района на Сандански искат да си възстановят 432-ма жители на село Поленица. Неясно по какви причини и как обаче терените са преминали във владение на “Спартак турс”. Според кмета на общината хората имат натурални актове за собственост, такива на свое име обаче има и фирмата. Как това е станало, в кметството нямат яснота.

"Болничен шеф сключва незаконен договор за строеж" е заглавие, което също четем на вестниците на "Вяра" Шефът на благоевградската болница д-р Петър Гайдарски е подписал незаконно договор с пловдивската фирма ”Русев” за строеж на помещение в двора на поликлиниката. Това съобщи вчера на работна среща заместник областният управител Станойчо Манов. В новата сграда ще бъде внедрен ядрено-магнитен резонанс, с който ще разполага единствено благоевградската болница в областта. За да се узакони изграждането на помещението, което според д-р Гайдарски трябва да се намира при служебния вход на болницата, днес ще бъде внесено предложение в общинската администрация. То ще бъде разгледано по време на следващата сесия на ОбС – Благоевград и едва тогава ще стане ясно дали ще има ново помещение, или ще се пригоди някоя от старите сгради, където ще се постави ядрено-магнитният резонанс.

"Младежката ВМРО зове за обща декларация в защита на нашите", пише още на страниците си вестник "Вяра". Всички младежки организации и сдружения в Петрич да изпратят обща декларация в защита на осъдените български сестри и палестинския лекар в либия, призова вчера на пресконференция местната младежка ВМРО. Досега активисти на младежката ВМРО са разпостранили в Петрич 2 000 лентички "Не сте сами", продължава по-надолу статията.