Яне Янев: Няма да допуснем ново робство и Доган в Пиринско
Яне Янев: Няма да допуснем ново робство и Доган в Пиринско / netinfo
Яне Янев: Няма да допуснем ново робство и Доган в Пиринско
20633
Яне Янев: Няма да допуснем ново робство и Доган в Пиринско
  • Яне Янев: Няма да допуснем ново робство и Доган в Пиринско

"Ред, законност и справдливост", с нашите коалиционни партньори, ще спечелим мажоритарен мандат и ще имаме поне трима депутати в 41-то Народно събрание от Първи МИР, обяви с категоричност в Благоевград днес водачът на листата и лидер на партията Яне Янев.

"Ние няма да допуснем Доганизация в Пиринско, и с всички законови мерки ще се борим срещу готвеното ни от ДПС ново робство", каза Яне Янев.

Янев, който е едновременно мажоритарен и пропорционален водач в Благоевградско, представи в областния център участниците в листата за предстоящите избори за български парламент. Сред сочените от Яне Янев бъдещи народни избраници са Борис Ячев, Бойко Каплански, Емил Филипов. В нашата листа всички са чисти личности и доказани професионалисти, изтъкна Янев.

Яне Янев призова българите да гласуват масирано, защото неучастието в изборния процес дава шанс на ДПС. Той покани на обществен дебат всички мажоритарни кандидати в Пиринско и водачите на пропорционалните листи, в избран от тях ден и място на диспута.

Още от изявлението на лидера на РЗС - Яне Янев, чуй в звуковия файл.