Проблясъци от предизборните изяви - 6 част
Проблясъци от предизборните изяви - 6 част / netinfo

Подборът на изказванията икоментарите за тях са от предизборния щаб на БСП.

Проблясъци от Предизборен рейд на кандидат-кмета Причкапов

„Докато обикаляше машините бе решен проблемът с осветлението на един от крайните улици на кв. „Струмско”.

- бодър комунистически репортаж от предизборна среща на Л. Причкапов с шивачки

Каква скорост, а? Браво на кандидат-градоначалника! Ако г-н Причкапов обикаляше така и докато беше кмет какви ли чудеса щеше да свърши. Как точно беше решен проблема г-н Причкапов? Да не пратихте някой да сменя крушки, от ония новите 700 дето монтира един ваш приятел. И с които според отчета ви «града и селата са осветени стопроцентово след дългите години на мрак». За незнаещите иде реч за ония 15 години от 1987 до 2002, когато кракът на Причкапов не стъпваше в Благоевград.

"Вече е наложен мораториум върху строителството на зелените площи ..."

- Среща с неколцина симпатизанти в кв. Еленово

Е то вече и нов кмет ще имаме – има - няма две седмици остават. И една от основните причини е точно гаврата на Причкапов и екипа му със зелените площи. Поради което сега му се налага да обяснява има или няма апартаменти на едни известни бивши ливади.

"..Най-голямата спирачка пред мен бе Общинският съвет..."

- На същата среща

Кога най-после ще се разберете по този въпрос с вашия човек Р. Тасков? Той вика, че най-виновни били заместниците Ви. То вече и няма особено значение – минало. Време ще имате достатъчно да се изясните, докато заседавате рамо до рамо в бъдещия ОбС. Е, няма да имате луксозни кабинети, но и залата за заседания става за такъв дебат.