Преизбраха д-р В. Даскалов за общински лидер на ДБГ - Благоевград
Преизбраха д-р В. Даскалов за общински лидер на ДБГ - Благоевград / Дарик - Благоевград, Добряна Христова
Д-р Венцислав Даскалов бе преизбран за общински лидер на ДБГ - Благоевград
66230
Д-р Венцислав Даскалов бе преизбран за общински лидер на ДБГ - Благоевград
  • Д-р Венцислав Даскалов бе преизбран за общински лидер на ДБГ - Благоевград

Д-р Венцислав Даскалов бе преизбран за общински лидер на "Движение България на гражданите" в Благоевград. Кандидатурата му бе подкрепена единодушно от членовете, присъстващи на отчетно-изборното събрание на партията, което се проведе вчера в областния център.

Д-р Даскалов ще ръководи местаната структура през следващите 3 години. В състава на общинското ръководство влизат още 6-ма души, двама от които са нови попълнения, поясни на нарочна пресконференция председателят на Контролния съвет на партията Георги Киряков.

Освен утвърждаване на общинското ръководство, на отчетно-изборното събрание бе издигната и кандидатурата на Меглена Кунева за председател на партията, която се оказа и единствена номинация. Тя бе подкрепена от всички членове, присъстващи на срещата в областния център. За членове на Националния съвет на партията бяха издигнати кандидатурите на д-р Венцислав Даскалов, Елка Апостолова, Венета Ризова и Анна Бистричка.

По време на събранието в Благоевград бе анализирана работата на структурата през последната година, както и бяха набелязани основни стъпки за подобряване на бъдещата работа на партията. .

Още по темета - в звуковия файл от Георги Киряков