ПП „Движение 21“ представи листата си в Благоевград
ПП „Движение 21“ представи листата си в Благоевград / netinfo
ПП „Движение 21“ представи листата си в Благоевград
74841
ПП „Движение 21“ представи листата си в Благоевград
  • ПП „Движение 21“ представи листата си в Благоевград

Листата с кандидатите за народни представители на ПП „Движение 21“ за 1-ви МИР – Благоевград беше представена официално днес в областния център.

Кандидатите, симпатизанти и съмишленици на партията на  се събраха на стилен коктейл.  "В листата сме включили качествени хора, а броят им е точно толкова, колкото са мандатите района. Надяваме се да завоюваме доверието на хората. Нито ще плащаме за гласове, нито за застъпници. Надяваме се, че хората ще ни изберат и ще гласуват за нас", каза при представянето на листата, водачът Албина Анева.

За представянето на листата пристигна и организационния секретар и зам.-председател на "Движение 21" Данаил Георгиев. "В листата са хора, които вие не познавате от челлните редици на досегашните политически партии, но тези хора са се доказали в кариерата си", каза Георгиев.

Сред основните амбиции на партията са промени в здравеопазването, в образованието и съдебната система. "Именно спрямо тези приоритети ние сме привлекли за съмишленици юристи, лекари и учители", каза Георгиев. Слоганът на кампанията е "Внимавайте в малкия текст", а целта е да се привлече вниманието на хората върху детайлите и скритото в политическите послания.

От "Движение 21" ще наблегнат на развитието на малкия и средния бизнес в региона. "В Благоевград работещите предприятия се броят на пръсти. Трябва да бъдат инвестирани пари именно в бизнеса", каза водачът на листата Албина Анева. Тя подчерта, че от редиците на движението са готови да си партнират с представители на партиите в цялата област.

Заместник-председателят на партията Данаил Георгиев даде заявка за парламентарна група в 43-то народно събрание от около 20 души.

Кандидатите на ПП „Движение 21“ за 1-ви МИР - Благоевград са:


1. Албина Анева
2. Георги Корчев
3. Росица Симеонова
4. Надежда Найденова
5. Георги Занков
6. Д-р Баракова
7. Д-р старкова
8. Десислава Аргирова
9. Добринка Стоименова
10. Антон Манчев
11. Стефан Жеков

В звуковия файл: Албина Анева, водач на листата за I МИР