Полицейската дирекция с нов кадровик
Полицейската дирекция с нов кадровик / Дарик - Благоевград, Любима Калпачка

Елена Чамишка е новият кадровик на полицейската дирекция в Благоевград. Тя е една от дъщерите на загиналия по време на масивния пожар в местността "Бетоловото", край Разлог, Кирил Чамишки.

Съпругът на бизначката Елена - Илко Йорданов, също е служител в полицейската дирекция.

Заповедта за отстраняване на досегашния началник отдел "Човешки ресурси" Петър Иванов, е подписана от директора комисар Георги Костов и служебния министър на вътрешните работи Петя Първанова.

От днес Петър Иванова е редови чиновник в кадровата полицейска служба, където до този момент бе новоназначеният началник Елена Чамишка.

Иванов бе издигнат до шеф на отдел "Човешки ресурси" от предишния полицейски директор Йордан Кочев. По негово време кадровикът свърши "черната" работа,  като изготви заповедите за пенсиониране на десетки полицейски служители в Пиринско. За перфектната си работа Петър Иванов бе награден за празника на МВР, като тогава комисар Йордан Кочев специално му изказа публична благодарност.

Петър Иванов бе отличен и награден за професионалния празник и от сегашния директор комисар Георги Костов. Благоевградски полицаи коментираха пред Дарик, че детронирането на Иванов от поста е заради констатирани пропуски в работата.