Пирин – Локо Сф съвпадна с Кюстендилска пролет
Пирин – Локо Сф съвпадна с Кюстендилска пролет / снимка: Гонг


Двубоят между отборите на Пирин и Локомотив София, който ще се играе в Кюстендил на стадион „Осогово” съвпадна с празника на града - Кюстендилска пролет. Поради тази причина бе създадена организация за паркиране на автомобилите на фенове, които ще посетят футболната среща между отборите на Пирин Благоевград и Локомотив София. Мачът е на Кюстендилска пролет - 21 март, на стадион "Осогово" от 13.00 ч.

Привържениците на Пирин могат да паркират превозните си средства на ул. "Свети Мина" и на ул."Калосия", от западната страна на стадиона, а тези на Локомотив от южната страна на стадион "Осогово", по ул. "Юри Гагарин".

По време на футболната среща на стадиона няма да бъдат допускани лица в нетрезво състояние и носещи предмети, неразрешени от закона. Малолетните и непълнолетни лица ще бъдат допускани само с придружител, информират от ОД МВР- Кюстендил.

Охраната на общественият ред по време на провеждане на тържествата "Кюстендилска пролет" и футболната среща ще бъде осъществена от над 100 полицаи.

21- ви март е празник на община Кюстендил, като на площад “Велбъжд” от 11 часа символите на града ще приеми новата Девойка Кюстендилска пролет. Футболистите на двата отбора ще могат да гледат на живо избора й, ако треньорите им разрешат да бъдат на площада в събота след 18.15 часа.