Петър Михтарски: Отиваме в Мездра с една единствена цел - победа
Петър Михтарски: Отиваме в Мездра с една единствена цел - победа / netinfo
Отиваме в Мездра с една единствена цел – победа, заяви на пресконференция треньорът на ПФК „Пирин Благоевград” Петър Михтарски преди съботния мач срещу Локомотив.

Познаваме добре отбора на съперника, който въпреки че е новак в групата разполага с класни играчи, част от които са преминали през нашата школа, но смятам, че нашият отбор стои по-добре на терена и вече е време да си покажем зъбите на чужд терен, допълни Михтарски.

Повече късмет от предишните мачове обаче си пожела треньорът на орлетата за предстоящия двубой.

В отбора няма да играят нападателят Марио Метушев, на който тази седмица предстои операция от херния, както и контузените Николай Чавдаров и Любомир Витанов, съобщи още Петър Михтарски.

Днес орлетата отново ще тренират на стадиона в Мурсалево, а за утре е предвидена и последната тренировка преди заминаването за лагера преди съботния мач.

Автобусите за феновете ще отпътуват за Мездра от паркинга зад сградата на театъра в 13.00 ч., съобщиха още от ръководството на благоевградския футболен тим.

Още коментари за мача срещу Локомотив Мездра от треньора на ПФК "Пирин Благоевград" Петър Михтарски чуйте в звуковия файл.