Отварят офертите за оборудване на 5 социални заведения в Благоевград
Отварят офертите за оборудване на 5 социални заведения в Благоевград / снимка: Дарик - Благоевград, Елина Христова, архив

Ценовите оферти на фирмите, допуснати до участие във втория етап на откритата процедура за оборудване на 5 социални заведения в Благоевград ще бъдат отворени утре в 11 часа в зала 210 на Община Благоевград.

Конкурсната комисия с председател Костадин Шумантов – директор на дирекция „Финансово-стопански дейности и управление на собствеността” и членове: Стоян Христов – ст. юрисконсулт, Валентина Спасова – Главен юрисконсулт, Илия Велев – началник отдел “Стопанска политика и евроинтеграция”, Димитър Стоянов – външен експерт, и общинските съветници Радослав Тасков и Злата Сотирова, публично ще обяви решението си по допустимост, след което ще отвори ценовите предложения на допуснатите фирми по реда на подаването им.

Обществената поръчка е за доставка на оборудване за 5–те социални заведения - Дневен център за възрастни с увреждания „Зорница”, Дома за стари хора „Свети Мина” в с. Падеш и филиала му в Благоевград, Дневен център за деца и младежи с увреждания „Зорница” и Центъра за настаняване от семеен тип.

Обектите се ремонтират по проект “Ремонт, реконструкция и модернизация на съществуващата социална инфраструктура на територията на община Благоевград”.

Договорът бе подписан на 22 май 2009 г. Проектът е по Оперативна програма „Регионално развитие”.