Отдадоха под наем за пет години два общински обекта
Отдадоха под наем за пет години два общински обекта / снимка: Община Благоевград

Два общински обекта бяха отдадени под наем за срок от пет години на проведе днес публичен търг с тайно наддаване. Наемател на помещение от 17 км.м в приземния етаж на сградата на ул. “Пере Тошев”№3 стана ”Ескейп електроник” ЕООД. Фирмата спечели общинския обект с предложена месечна цена от 56 лв. при първоначална - 54,74 лв. без ДДС.

Стая на таванския етаж в сградата на ул. “Тодор Александров”№45 с обща площ 30,25 кв.м нае за срок от пет години с първоначална месечна наемна цена в размер на 80,47 лева без ДДС, за срок от пет години бе нает от ЗК „Лев инс” АД, с предложена наемна цена 82 лв. без ДДС. За него се състезава и фирма „Клин Омон” ООД.

Към три обекта бе проявен интерес само от една фирма. За шест общински помещения нямаше кандидати. Повторният търг ще се проведе на 16 септември 2010 г. от 14.00 ч. в зала 101 на Общината.

Комисията за провеждане на търга бе председателствана от Ирен Владикова - старши специалист „Организация ползване на общинска собственост”, и членове: Стоян Христов - старши юрисконсулт, и общинските съветници Анатолий Антов, Валери Миленков и Мариян Биков.

Протоколът с решението на комисията ще бъде предоставен за утвърждаване на кмета на Общината.