Отдадоха под наем шест общински обекта в Благоевградско
Отдадоха под наем шест общински обекта в Благоевградско / netinfo

Шест общински обекта - публична и частна общинска собственост, бяха отдадени под наем за срок от 5 години на повторен публичен търг с тайно наддаване, проведен днес в община Благоевград.

Стая в сградата на кметството в с. Покровник с обща площ 16 кв. м. получава за лекарски кабинет Емелина Жосова-Симеонова срещу месечен наем от 18 лв. без ДДС.

Стоматологичен кабинет на първи етаж в сградата на Здравен пункт в с. Падеш, с обща площ 27, 50 кв.м. спечели ЕТ „Д-р Илонка Бабанова АПДП ИП” с месечна наемна цена 35 лв. без ДДС.

Срещу 42 лв. месечно Спортен клуб по фитнес и културизъм "Олимп" ще наема помещения в мазето на сградата на VІ СОУ “Иван Вазов” в Блаогевград, с обща площ 73, 70 кв.м.

С наематели се сдобиха и три офиса, намиращи се в сградата на ул. “Арсений Костенцев” № 7, спечелени от Драганка Станоева, „СМФ Чорбаджиев – 48”  ЕООД и Олег Чимев.

Комисията, председателствана от Ели Лазарова – началник отдел „Общинска собственост”, не допусна до участие Иванка Зашева, която участва в търга за наем на офис № 4 на втория етаж в сградата на ул. “Арсений Костенцев”, поради задължения към община Благоевград.

На търга, провел се на 23 септември, бяха отдадени под наем два общински обекта. За останалите седем, за които не бе проявен интерес, ще бъдат обявени нови тръжни процедури.